2010. február 26., péntek

Spanyolország - Franciaroszág barátságos mérkőzés

Spanyolország: Fernando Torres is készülhet a franciák elleni meccsre
Vicente del Bosque kihirdette keretét a franciák elleni jövő szerdai felkészülési találkozóra. A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívót küldött az Ausztria és Argentína elleni – novemberi – meccseket sérülés miatt kihagyó Fernando Torresnek és Marcos Sennának is.

A 23 nevet tartalmazó listán kisebb meglepetést legfeljebb Álvaro Negredo és Jesús Navas szereplése jelent, bár a Sevillában mutatott jó formájuk miatt nem érdemtelenül tagjai a keretnek. Navas az argentinok ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen mutatkozott be a nemzeti csapatban, és úgy tűnik, meggyőzte Del Bosquét.

A bajszos kapitány hangsúlyozta, hogy ez a keret még nem azonos a világbajnokságra utazók névsorával, ám a spanyol sajtó általános vélekedése szerint nagy változások már nem várhatók, a Real Madrid korábbi vezetőedzője eldöntötte, kikkel utazik a Dél-afrikai Köztársaságba.

A SPANYOL KERET
Kapusok: Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool), Diego López (Villarreal)
Védők: Sergio Ramos (Real Madrid), Pique (Barcelona), Puyol (Barcelona), Marchena (Valencia), Albiol (Real Madrid), Capdevila (Villarreal), Arbeloa (Real Madrid)
Középpályások: Senna (Villarreal), Xabi Alonso (Real Madrid), Busquets (Barcelona), Xavi (Barcelona), Fabregas (Arsenal), Iniesta (Barcelona)
Csatárok: Mata (Valencia), D. Silva (Valencia), Jesús Navas (Sevilla), Villa (Valencia), F. Torres (Liverpool), Güiza (Fenerbahce), Negredo (Sevilla)

Forrás: nso.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése