2010. április 3., szombat

Capello favoritja

„Spanyolország nagyszerűen játszik, hatalmas hittel futballoznak az Euro 2008 megnyerése óta” – jelentette ki Don Fabio.

A sikertréner szavaihoz nem kell kommentár, mindenki tapasztalja, a spanyol armada milyen magabiztosan nyeri tét- és felkészülési meccseit. Legutóbb bő egy héttel ezelőtt a francia válogatott kapott kemény leckét David Villáéktól, pedig a gyakorló találkozó helyszíne Párizs volt. Az Európa-bajnok azonban leiskolázta ellenfelét, a 2-0-s eredmény nem is fejezi ki hűen a két csapat közti különbséget.

„Edzőjük, Vicente Del Bosque jó barátom, minden pillanatban tudja, mi a helyes megoldás. Ez alapján is azt kell mondanom, hogy Spanyolország megérdemelné a győzelmet a döntőben!” – jelentette ki Fabio Capello.

A tapasztalt mester maga is ismeri a hispániai futball világát, hiszen pár évvel ezelőtt a Real Madrid dirigense volt. Személyesen érezhette át a spanyolok labdarúgás iránti imádatát és alázatát. Így szakértőként mondott pár szót a mostani bajnokságról, annak esélyeiről.

„Manuel Pellegrini kiváló munkát végez a Realnál, a csapat is hisz magában. Tudják jól, mit kell tenniük ahhoz, hogy megelőzzék a Barcelonát, bárki ellen képesek a jó eredmény elérésére”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése