2010. január 25., hétfő

A H-csoport szövetségi kapitányainak véleménye a sorsolásról

Vicente del Bosque (Spanyolország):
„Nem vagyunk csalódottak a sorsolás miatt, de nem is szabad elbízni magunkat. Hondurast ismerjük a legkevésbé, ám ellene sem lesz könnyű. Chilének nagyszerű a csapata, Svájc pedig a csúcson van. Olyan edzője van, mint Hitzfeld, aki megváltoztatta az együttest és kiváló válogatottat épített. Jól fel kell készülnünk. Egyelőre nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy a nyolcaddöntőben Brazíliával, Portugáliával vagy Elefántcsontparttal is szembekerülhetünk. Előbb három nehéz ellenfelet kell felülmúlnunk, ez az első lépés. Mindenesetre remélem, hogy a mi csapatunk is és Brazília is csoportelső lesz."

Harold Mayne-Nicholls (Chile, szövetségi elnök):
„A spanyolok nagy esélyesei a csoportunknak, de minden futballistánknak extra motivációt jelent, hogy a selección ellen léphet pályára. Mindhárom ellenfelünkkel játszottunk a közelmúltban, ez a felkészülésünk szempontjából jó."

Ottmar Hitzfeld (Svájc):
„Sokkal rosszabb is lehetett volna, szerintem szerencsés a sorsolásunk. A brazilok csoportja például rettenetesen nehéz. A Chile ellenit tekintem a kulcsmérkőzésnek, Honduras egyértelműen outsider."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése