2010. december 3., péntek

Rövid hírek

Kipakolt a Real Madrid elnöke!

Néhány nappal a Real szempontjából katasztrofális El Clásicót követően szót kért a klub elnöke, Florentino Pérez.
"A Real Madrid történetének legrosszabb mérkőzése volt. Borzalmas, mit ne mondjak, de az addigi 19 mérkőzés alapján nagyon sikeresek voltunk. A legcsekélyebb mértékben sem vonhatjuk tehát kétségbe, hogy a megfelelő edző ül a kispadunkon. Körül kell néznünk az átigazolási piacon, szükség van néhány igazolásra, hogy megerősítsük a keretünket. Attól függetlenül, hogy Higuaín kés alá fekszik vagy sem, kell egy befejező csatár és talán egy középső középpályás is. Igaza volt Mourinhónak, az első komoly teszten bebizonyosodott, hogy vannak még hiányosságaink."
A Real Madrid orvosai úgy döntöttek, hogy Higuaínt mindenképp meg kell műteni. A játékos előreláthatóan 2 hónapot fog kihagyni.

Meghúzódott Lionel Messi

Kihagyta a Barcelona csütörtöki edzését argentin aranylabdása, Lionel Messi - közölte a katalánok hivatalos honlapja. Könnyebb combizomhúzódásra panaszkodik.
Pep Guardiola helyett a klub orvosi stábja vette kezelésbe Messit, riadalomra nincs különösebb ok, hiszen nem komoly a húzódás. Az Osasuna elleni szombat esti bajnokira felépül a 23 éves sztár.

Kaká rövidesen edzésbe áll

Négy hónapos kényszerpihenő után kész edzésbe állni Kaká, a Real Madrid futballistája - jelentette be az egyesület szerdán. A brazil állapotáról nemrég egyeztetett a csapat és saját orvosa, és ennek fényében határozták meg az egyelőre könnyített, a visszatérésig pontosan megtervezett edzésmunka menetét. A 28 esztendős középpályás térdét augusztusban műtötték meg, valószínűleg januárban térhet vissza, és onnantól meg kell küzdenie az azóta helyére igazolt Mesut Özillel a kezdőbe kerülésért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése