2011. február 17., csütörtök

Del Bosque Barca-Madrid döntőt jósol a BL-ben

A Real Madrid nem eshet ki a Lyon ellen, 80%-ban favoritnak gondolom őket” – mondta Del Bosque egykori klubcsapatának esélyeivel kapcsolatban. „Nem létezik semmiféle átok. Nem szabad elfelejteni, hogy a Real Madrid már rosszabb időszakokon is átesett, amikor 1966 és 1998 között 32 éven át nem tudta megnyerni a Bajnokok Ligáját.” – folytatta.

Az Arsenal-Barcelona párharcra áttérve Del Bosque elmondta, meglátása szerint a katalán csapat „továbbjut, de elsöprés nélkül 75%-ban.”

Mindkét csapat nagyon szép futballt játszik, hasonló stílusban, nagyon sok fiatal játékossal” – fogalmazott még a Barcelona meccsével kapcsolatban.

A várható döntővel kapcsolatban Del Bosque azt mondta, bízik a Real Madrid és a Barcelona esélyeiben, bár leszögezte, rajtuk kívül is vannak csapatok, akik majd odaérhetnek a végén, megemlítve a címvédő Intert, a Bayern Münchent és a Manchester Unitedet. „Ez lenne a legcsodálatosabb finálé, és nem csak azért, mert spanyolként érdekem, hanem mert Európa két legerősebb csapata a Barcelona és a Real Madrid.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése