2011. március 29., kedd

Spanyolország - Litvánia - a mai meccsek elérhetősége

Regisztráció után a klub hivatalos oldalán: CLUB SELECCIÓN TV
A többi stream elérhető ITT és ITT.

Hírek a pálya állapotáról:
Még mindig nem született döntés arról, megrendezhetik-e a spanyol világbajnok keddi Eb-selejtezőjét a kanuasi "krumpilföldön". Vicente Del Bosque szövetségi kapitány kerek-perec kijelentette, nem alkalmas a futballra a talaj, sérülésveszélyes, és a halasztás mellett érvelt, bár elismerte, végső esetben kénytelenek lesznek alkalmazkodni a körülményekhez.

A MARCA információi szerint Laurent Duhamel kezében a meccs sorsa, a francia bíró kedden 10 órakor hajtja végre rutinellenőrzését. Ha valóban játékra alkalmatlannak tartja a gyepet, abban az esetben két órán belül meg kell egyeznie a két szövetségnek az új időpontról, máskülönben az UEFA dönt a kérdésben. Előzetes hírek szerint szükség esetén júniusban illeszthetik a naptárba a meccset.

A spanyolok egy esetleges győzelemmel kilenc pontra (!) elhúznának a csoportban, s gyakorlatilag elvesznének a ködben a riválisok számára.

A mérkőzés kezdete: 20:45.

LITVÁNIA: Karcemarskas - Stankevicius, Skerla, Kijanskas, Radavicius - Cesnauskis, Panka, Semberas, Mikoliunas - Sernas, Danilevicius. Szövetségi kapitány: Raimondas Zutautas.

SPANYOLORSZÁG: Casillas - Iraola, Piqué, Albiol, Arbeloa - Xavi, Javi Martínez, Xabi Alonso - Villa, Llorente, Cazorla. Szövetségi kapitány: Vicente Del Bosque.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése