2010. augusztus 14., szombat

Bayern München - Real Madrid

Az első játékrészben a bajoroktól Ribéry, Pranjic és Klose tette próbára az újdonsült világbajnok Casillas reflexeit többször is, azonban még tizenegyesből sem sikerült betalálni. A másik oldalon Cristiano Ronaldo, Higuaín és Marcelo veszélyeztette Butt kapuját eredménytelenül.

A szünet után változtattak a csapatok, ami a németeket zavarta meg jobban, ebből következik, hogy a meccs ezen szakaszában a blancók uralták a meccset, gólt azonban a friss igazolások, Sami Khedira és Angel di Maria, sem tudtak szerezni. Schweinsteiger behozatalával aztán a házigazdánál is helyre állt a rend. A fiatal második számú kapus Thomas Kraft többször is megmutathatta tehetségét, többek között Ronaldo fejesénél, ahol óriásit kellett védenie.

Mivel a rendes játékidőben szabályos gól nem született – csak Klose talált be lesről a 80. percben – jöhettek a tizenegyesek, ahol kijött a két kapus közötti rutin és tudásbeli különbség. Casillas két védésével hozzásegítette a Real Madridot a Franz-Beckenbauer-Cup megnyeréséhez, melyet az FC Barcelona és az Inter Milan gyűjtött be korábban.

A 11-es párbaj:
4. kör: Braafheid... kifogta Casillas!!! Vége, 4-2-re nyert a Real.
4. kör: Benzema... a jobb alsóba. 4-2
3. kör: Ottl, ez is bent. 3-2
3. kör: Xabi Alonso, nem érte el Kraft. 3-1
2. kör: Altintop, Casillas védett. 2-1
2. kör: Van der Vaart, magabiztosan, a kapu jobb oldalába. 2-1
1. kör: Badstuber... most bent van. A jobb alsóban. Casillas rajta volt. 1-1
1. kör: Ronaldo nem hagyott esélyt Kraftnak 1-0


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése