2010. augusztus 17., kedd

Standard Liege - Real Madrid

STANDARD LIEGE-REAL MADRID 1-1 (0-1)
Liege, Schlessin-stadion, vezette: Gumienny (belga).
STANDARD LIEGE: Van Hout (Blazic, 45.) - Opare (Angeli, 90.), Mangala, Felipe, Pocognoli (Pamic, 90.) - Defour (Goreux, 60.), Witsel, Víctor Ramos, Bokanga (C.-González, 71.) - Pieroni (Danilo, 46.), Grozav (Benteke, 46.).Vezetőedző: Dominique D'Onofrio.
REAL MADRID: Casillas (Dudek, 46.) - Arbeloa, Albiol (Carvalho, 46.), Ramos, Drenthe (Marcelo, 46.) - Granero (Khedira, 46.), Gago (Canales, 61.), Lass (X. Alonso, 61.), Van der Vaart (P. León, 61.) - Benzema (Di María), Higuaín (Cristiano, 46.). Vezetőedző: José Mourinho.
Cserék: Dudek - kapus, Juanan, Marcelo, Carvalho, Canales, Di María, Khedira, P. León, X. Alonso, Cristiano, Juanfran.
Gólszerző: Benteke (77.), ill. Van der Vaart (12.)

A mérkőzés elején meglepően jól kezdett a belga csapat, amely „érthetően" jóval motiváltabban futballozott, mint nagynevű ellenfele. A hazai mezőnyfölény azonban nem érett góllá, sőt egy jól eltalált lövéssel a Real Madrid szerezte meg a vezetést.
Rafael van der Vaart végezhetett el ígéretes pozícióból, 20 méterről szabadrúgást a 12. percben, mértani pontosságú lövése után pedig a labda a kapufáról vágódott a gólvonal mögé. 0–1

A második félidő sem a látványos helyzetek időszaka volt, egy szép jelenet azonban tett arról, hogy jó szájízzel távozzanak a (hazai) szurkolók a stadionból. A Real Madrid Castillától érkező Daniel Opare beadását Benteke remek mozdulattal fejelte Dudek kapujába a 77. percben. 1–1


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése