2010. augusztus 24., kedd

Hércules - Real Madrid

A Real Madrid egygólos hátrányból fordítva győzte le 3–1-re az Hérculest felkészülési mérkőzésen vasárnap este. A blancóknál Karim Benzema duplázott, és Ángel Di María is betalált.

A találkozó első félidejében a hazaiak uralták a játékot, és a 40. percben meg is szerezték a vezetést. Sendoa Aguirre végzett el szabadrúgást, és a középen teljesen üresen hagyott Sergio Rodríguez felugrásával megzavarta Adánt, akinek a lába alatt a kapuba csúszott a labda.

A szünetben aztán a fél csapatát lecserélte Mourinho, és pályára lépett Karim Benzema is, akivel a spanyol lapok szerint kissé összeveszett a portugál szakember. A hírek szerint a vezetőedző a társak előtt szólt be keményen a francia támadónak, hogy „ne aludjon" az edzésen.

Benzema méltóképpen válaszolt a kritikára: az 56. percben Khedira kiváló emelése után mellel vette le a labdát a tizenhatoson belül, majd a kapuba bombázott.

Húsz perccel később a vezetést is megszerezte a Real Madrid: Pedro León ugratta ki jól Ángel Di Maríát, aki eltolta a kiugró kapus mellett a labdát, és a kapuba gurított, megszerezve első találatát új csapatában.

A 81. percben ismét Benzema következett: Esteban Granerótól kapott jó passzt, majd kilőtte a kapu jobb alsó sarkát, ezzel beállítva a 3–1-es végeredményt.

A Marca című spanyol napilap értesülései szerint a Chelsea kész 40 millió eurós szuperajánlatot tenni Sergio Ramosért, aki öt évre írna alá, és szezononként 10 millió eurót kereshetne.

Forrás: nso.hu és youtube.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése