2010. szeptember 9., csütörtök

Nyilatkozatok az Argentína elleni mérkőzés után

„Túlzott a különbség…Az persze nem lepett meg, hogy Argentína jobban játszott nálunk, főleg az első félidőben. A szünet után már elszántabbak voltunk, ezért is érzem úgy, hogy a 4-1 nem felel meg a játék képének. De ez mit sem von le az argentinok győzelmének értékéből. De tudatában vagyunk annak a tudásnak és eltökéltségnek, amellyel ismét sikeresek lehetünk” – szögezte le Vicente del Bosque, a spanyol nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya.
„Nem keresünk mentséget, de a vereségre magyarázatot adhat néhány változás a csapatban. Persze, az új játékosok is csapatemberek. Most még a szezon elején járunk, nem esett folt a hírnevünkön. Akkor is büszkék vagyunk, amikor veszítünk” – tette hozzá a szakember.

„Senki sem szeret veszíteni. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, és nem keresünk mentséget, még akkor sem, ha erre lenne módunk. Az argentinokat pedig meg kell tapsolni, mert négy támadásból szereztek négy gólt…Igaz, hogy nem játszottunk csúcsformában, de így sem érdemeltünk ilyen súlyos vereséget” – jelentette ki Cesc Fabregas.

"Ez egyszerű "baleset" volt. Előre nézek, el kell fogadnom ezt a bakit - jegyezte meg Pepe Reina, majd így folytatta: - Ellenfelünk motiváltabb volt, hiszen a világbajnokkal találkozott. Ez pedig pokolian ösztönözhetett néhány argentint, aki Spanyolországban szerepel."

Forras: sporthirado.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése