2010. szeptember 8., szerda

Nyilatkozatok a Bajnokok ligája sorsolás után

G-CSOPORT

A csoportkör (egyik) legmasszívabb csoportja a G jelű kvartett, amelybe összesorsolták a spanyol Real Madridot és az olasz AC Milant, mellettük a holland Ajax és a francia Auxerre küzd a továbbjutásért.

„A miénk és az Interé a legnehezebb csoport. A Real Madrid ellen játszani különleges élmény, amely feldobja az embert. Biztos, hogy a San Siro és a Bernabéu is tele lesz, fantasztikus futballmeccset láthatnak mindkét helyszínen a szurkolók. Az Ajax és az Auxerre remekelt a selejtezőben, kemény ellenfelek lesznek. Össze kell szednünk magunkat, jó formába kell kerülnünk a csoportkör rajtjáig” – mondta Massimiliano Allegri, a Milan nyáron kinevezett vezetőedzője.

A jelenleg a Real Madrid sportigazgatójaként dolgozó korábbi gólvágó, Emilio Butragueno nem rejtette véka alá csalódottságát.„A balszerencse a hármas és a négyes kalapból üldözött minket. Az, hogy a Milannal kerültünk egy csoportba, nem zavar, hiszen tudtuk, hogy a kiemeltek közül úgyis kapunk egy erős vagy nagyon erős ellenfelet. Ami nagyon nem tetszik, az az Auxerre – a négyes kalapból a legfajsúlyosabb ellenfelet sorsolták hozzánk” – morgott a királyi gárda legendája.

A többi csoporthoz tartozó nyilatkozatok: nso.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése