2011. január 14., péntek

Lassan egy éve veletek - statisztikai áttekintő

Kedves Olvasóink!

Négy nap múlva lesz, hogy a blog megnyitotta kapuit. Ez alatt az idő alatt lezajlott egy Világbajnokság, készülnek a csapatok az Európa bajnokságra, miközben folyamatosan folyik a csatározás a spanyol ligában.
Azonban ezen bejegyzés főszereplője nem a foci lesz, hanem maga a blog, amiben próbáljuk összefoglalni, mi is történt ezen idő alatt.

Bejegyzések:
A blog legsikeresebb bejegyzése a statisztikák szerint, hogy Paul polip a vb-döntőre is tippelt. Összesen 1162 alkalommal lett megtekintve ez a cikk, utána pedig az esedékes Bajnokok ligájáról olvastak a legtöbben, szám szerint 864 oldalmegtekintéssel.
Az elmúlt harminc napban a legtöbben Gerard Piqué életrajzát tekintettétek meg (336 oldalmegtekintés), az elmúlt hét napban pedig 175 alkalommal voltatok kíváncsiak eme játékosra.

A forgalom forrásai:
A blogot legtöbben a casillas-ramos.com weboldalról látogatták meg, vagy a google.com segítségével találtatok ránk. A három legnépszerűbb keresési kulcsszavak a következőek voltak: Paul polip, Bajnokok ligája 2011, David Silva.
A ránk hivatkozó webhelyek tekintetében a google.com - é az első hely, összesen 6005 alkalommal adott ki a blogra utaló hivatkozást, az elmúlt hét napban pedig 319 alkalommal.

Közönség:
Oldalmegjelenítések száma országonként: a legtöbb látogatónk Magyarországi gépről tekintett meg minket, szám szerint 13 530 - an kis országunkból. A második helyen Románia található 1005 látogatóval, a harmadikon pedig 324 látogatóval Szlovákia.
Az elmúlt hét napban hazánkból 493-an látogattatok ide, 40 pedig a szomszédos Romániából.
Látogatóink 53%-a Firefox-ot használ a böngészéshez, 23% Explorert, 18% pedig Chrome-t.
Windows operációs rendszert 96% használ, 2% a Macintosh-t részesíti előnyben.

Ezek a számok nekünk, az oldal szerkesztőinek lenyűgözőek. Nagyon örülünk a blog sikerének, és reméljük a továbbiakban is töretlen lesz az érdeklődés. A legfontosabb nekünk a célközönségünk igényeinek a kiszolgálása, szóval megkérnénk minden olvasónkat, hogy aki szeretné elmondani a véleményét a bloggal kapcsolatban, vagy esetleg kívánsága lenne, miről olvasna még szívesen, miben javítana, mi az, ami nem nyerte el a tetszését, megteheti a bejegyzés hozzászólásánál, vagy pedig írjon egy e-mailt a következő címek egyikére: katusss026@hotmail.com vagy preininger.julia@citromail.hu

Előre is köszönjük Mindenkinek, és a kitartásotokért örök hála!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése