2010. november 19., péntek

Mérkőzés utáni nyilatkozatok: Portugália - Spanyolország

„Nincs mentségünk, Portugália megérdemelten nyert, mert rengeteg helyzetet dolgozott ki – ismerte el kelletlenül, de annál sportszerűbben a spanyol válogatottat irányító Del Bosque. – Ennél is rosszabb azonban, hogy nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Emiatt vagyok különösen is mérges, mert ez egy nagyon fontos mérkőzés volt számunkra.”
„Most nem mondhatjuk, hogy rossz volt a stadion, a pálya talaja vagy a cserepad” – ironizált kicsit kínjában a salamancai születésű tréner. - Azt hiszem, nem találtuk meg magunknak a mérkőzésben a megfelelő kihívást, nem volt motivációjuk a játékosoknak”.

„Még a vak is látta, hogy érvényes gól volt, hiszen a labda bent volt a kapuban! – elégedetlenkedett Cristiano Ronaldo. – Nem tudom, hogy ez véletlen egybeesés-e vagy sem, de a válogatottban szerzett legszebb találataimat érvénytelenítik a játékvezetők. Emlékszem, így történt ez a Bessa-stadionban is, ahol egy biciklicselt követően találtam a hálóba. Megmutattuk, hogy jó csapatunk van. Csodák nincsenek, egyszerűen jól kell végeznie a dolgát az embernek. A bizalmat pedig meg kell adni az újszövetségi kapitánynak, Paulo Bentónak és a játékosoknak.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése