2010. november 20., szombat

Rövid hírek

Közel a hosszabbításhoz a világbajnok

Az immár világbajnokként tisztelt Jesus Navas évek óta a La Liga egyik csillaga, nem meglepő, hogy számos sztárcsapat látná szívesen. Hallani lehetett a Chelsea, a Real Madrid és az FC Barcelona érdeklődéséről is. De úgy tűnik, hiába a mesés ajánlatok ígérete, a klasszis hűséges marad.
„Sokkal közelebb járunk a megállapodáshoz, mint hetekkel ezelőtt! Jó érzéseim vannak, optimista vagyok, bízom abban, hogy megegyezünk. Ez mindkét felet elégedettséggel töltene el” – jelentette ki a sportigazgató.

forras: sporthirado.hu

Iniesta: Sneijder kapja az Aranylabdát

Tovább folytatódik az esélyesek dicsérete a 2010-es Aranylabda díj kihirdetése előtt. Ezúttal a trófea három fő várományosa közül az egyik, Andrés Iniesta foglalt állást az ügyben.
„Kétségkívül Sneijder érdemli meg a legjobban – jelentette ki a világbajnoki döntőben győztes gólt szerző középpályás a L'Equipe-nek. – Én biztosan nem kaphatom meg, Sneijder mögött ott van Xavi, Messi és Iker Casillas is."

forras: sporthirado.hu

Maradona meglátogatta a Real Madridot

Maradona a Real Madrid hivatalos oldalának nyilatkozva elmondta, annak idején már találkozott José Mourinhóval, akit nem csak nagyszerű szakembernek, de rokonszenves kollégának is tart. Biztosra veszi, hogy a luzitán hamarosan meghozza a várva-várt Bajnokok Ligája győzelmet a Fehér Házba. „Nem is kérdés, hogy egyike a világ két-három legjobb edzőjének. Baráti vele a kapcsolatom, Olaszországban ugyanis már találkoztunk, és csaknem három órát beszélgettünk. A Bernabéu közönsége nyugodt lehet, biztos vagyok benne, hogy Mourinho hamarosan meghozza a Bajnokok Ligája győzelmet.”
Mourinho módszereivel kapcsolatban a dél-amerikai sportlegenda azt mondta: „Szenzációsak, mivel engedi a játékosoknak, hogy szórakozzanak, ám amikor keménykezűnek kell lenni, akkor keménykezű, amikor pedig a játékosokat kell a pályára küldenie, annak a módját mindenkinél jobban tudja” – dicsérte kollégáját, majd már a közelgő El Clásico kapcsán megjegyezte: ahogy mindenki, úgy ő is nagyon várja a meccset, és fergeteges bemutatót remél.
„Szerintem sosem volt ennyire kétesélyes egy klasszikus, mint a mostani. A Barcelona remek, Mourinho csapata pedig nagyon szilárd. A bajnoki címet tekintve ez a meccs lesz a mérleg nyelve; meg fog mutatkozni Mourinho hitelessége és a Barcelona játéka. Amelyik jobban érvényre jut, az fogja nyerni a meccset” – előlegezte meg Maradona.

forras: fourfourtwo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése