2010. november 5., péntek

Rövid hírek

Jesús Navas – ellentmondó hírek a visszatérés körül

Még mindig nem tudni biztosan mikor térhet vissza Jesús Navas a pályára. A következő hetekben újabb vizsgálatok és műtét vár a szélsőre, az orvosok ezek eredményeitől teszik függővé a rehabilitáció idejét. Továbbra sem kap kedvező híreket Gregorio Manzano, a Sevilla mestere a csapat jobb oldali szélsőjének, Jesús Navasnak az állapotáról. A friss világbajnok bokasérülése ugyanis még mindig nem jött rendbe, s ami ennél is aggasztóbb, a rehabilitáció időtartama is kérdéses.
A rosszmájúak tudni vélik, a kis andalúz „Speedy González” már nem teszi újra tiszteletét idén a Juan Sánchez Pizjuan stadion gyepén, ám a klubnál még nem mondtak teljesen le róla. A Marca úgy tudja, a játékos a Vitóriában fekszik "artroszkóp" alá, s akár az a kedvező helyzet is előállhat, hogy a középpályásnak csak pár hetet kell kihagynia.

Piqué: Készen állunk az El Clásicora

"Ez a csapat mindig formában van, és 100%-ban készen állunk az El Clásicóra" - nyilatkozta Piqué, aki nem aggódik a csapat szellemi formáját illetően.
"Reméljük, hogy meccsről meccsre fejlődni tudunk szellemi és technikai szinten egyaránt".

Xavi a válogatottól való visszavonulását fontolgatja

A 30 éves középpályás hosszú ideje íngyulladással küzd, ezért könnyen elképzelhető, hogy lemondja a spanyol válogatottságot, hogy több ideje legyen regenerálódni. A játékos sérülése miatt egyébként nem játszhatott a spanyolok Litvánia és Skócia elleni Eb-selejtezőjén sem. A Barcelona vezetőedzője, Pep Guardiola korábban már azt mondta, hogy Xavi nincs olyan fizikai állapotban, hogy két mérkőzést játsszon három nap alatt, és ezért lehet, hogy lemondja majd a válogatottságot.


Forras: fourfourtwo.hu es nso.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése