2010. július 4., vasárnap

Klose: "A spanyolok sem legyőzhetetlenek"

A dél-afrikai vb-n már négy gólnál járó Miroslav Klose úgy véli, a német válogatott a szerdai elődöntőben visszavághat a spanyoloknak a 2008-as Eb-döntőben elszenvedett 1-0-s vereségért.

Egy kis visszatekintő: España - Alemania 1-0

A tapasztalt támadó vasárnapi "előzetesében" azt mondta, hogy a durbani meccs egészen más lesz, mint a két évvel ezelőtti bécsi összecsapás: "Különböző játékosok, különböző csapatok meccse következik, s ez Németországnak kedvez, mert mi 2008 óta rengeteget fejlődtünk, még itt, Dél-Afrikában is fokozatosan javult a játékunk" - vélte Klose, aki dicsérte a csapatba bekerült fiatal futballistákat, így Özilt, Müllert, Khedirát, mondván, az új generáció új minőséget, frissességet hozott magával a válogatottba.

A 32 éves csatár szerint Spanyolország együttese a három legjobb közé tartozik a világon. "Fantasztikusan játszanak, az ötgólos David Villa elképesztően jó labdarúgó, de a Paraguay elleni meccsük rávilágított arra is, hogy ők sem legyőzhetetlenek. Ezt szeretnénk bizonyítani is szerdán ellenük" - fogalmazott Klose, aki eddig 14 gólt szerzett a vb-ken, s az örökranglistán már csak a brazil Ronaldo van előtte, aki világbajnoki szereplései alkalmával összesen 15 találatig jutott. Lehet, hogy szerdán már társbérlőt kap, de még az "előzés" sem kizárt, ha maga Klose és az egész német válogatott is úgy teljesít, ahogyan az argentinok ellen tették.


Forrás: telesport.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése