2010. július 13., kedd

Paul polip is kapott egy Világkupát


Ami azt illeti, Paul már csak a hálás fogadók adományából is kaphatott volna egy mini-Világkupát: a polip jóslatait követők ugyanis mintegy félmillió fonttól „szabadították meg" az egyik legnagyobb fogadóirodát, a William Hillt.
„Sok fura dolgot láttam már, de még sosem volt ilyen, hogy a fogadók egy polipra hallgassanak. Jöttek olyanok, akik azt mondták, fogalmuk sincs, hogyan kell fogadni, de hallottak a német polip jóslatairól, és meg akarják tenni azt, amit Paul. Nevetséges, de működik. Minden tipp bejött" – mondta a Reuters hírügynökségnek Graham Sharpe, a William Hill médiakapcsolatokkal foglalkozó igazgatója.

Az oberhauseni Sea Life zsúfolásig megtelt hétfőn, több százan figyelték, ahogy Paul megkapja a Világkupa-replikát. A „jóst" többen is meg akarják venni (vagy ha lehet, legalább kölcsönvenni), de a németek nem adják.
„Paul most elköszön a világtól, élvezte a felhajtást, de visszatér ahhoz, amit a legjobban tud: felvidítja az idelátogató gyerekeket" – mondta Tanja Munzig, a Sea Life sajtósa.

Forrás: nso.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése