2010. július 10., szombat

Matthäus "beleszeretett" Villába és spanyol vb-aranyat vár

Lothar Matthäus, a német válogatott korábbi legendája a Goal.com-nak nyilatkozva elárulta, úgy véli, Spanyolország együttese nyeri majd a világbajnokságot. A korábbi magyar szövetségi kapitány Thomas Müllert tartja a Nationalelf legnagyobb felfedezettjének, míg a vb-legjobbja díjra több játékost is esélyesnek tart.

Matthäus szerint szembetűnően jobb volt a spanyol válogatott a németek elleni elődöntőben, és a fináléban is Villáék győzelmét várja a korábbi kiválóság.

- Spanyolország parádés meccset játszott a németek ellen. Tisztán látható volt, hogy a csapatjáték a sikerük kulcsa. Minden gördülékenyen ment náluk. Normális esetben évekbe telik ilyen csapatot építeni. A német válogatott is jó úton jár, de ott még nem tart. A Nationalelf ellen mutatott produkciójukra építve azt kell mondanom, a spanyolok nyerik a döntőt. Xavi, Iniesta, Villa – jelenleg a legjobb opció mai labdarúgásban - mondta a goal.com-nak Lothar Matthäus.

A korábbi klasszis elmondta azt is, kinek a játéka tetszett neki a legjobban a német válogatottéból, de véleményt formált a vb-aranylabda esélyeseiről is.

- Thomas Müller egy éve még a harmadosztályban játszott, most meg ott van a német válogatott legjobbjai között. Gólokat rúg, gólpasszokat ad, ez mutatja a klasszisát. Óriási jövő előtt áll. Azt hiszem, a vb legjobb játékosa olyasvalaki lesz, akinek a csapata nyeri a tornát. Úgy gondolom, Bastian Schweinsteiger is remek formában játszott és megmutatta a klasszisát, de gólt nem lőtt. A legnagyobb esélyesek a holland Arjen Robben és Wesley Sneijder. A spanyoloktól David Villa, őt öröm nézni, minden edző álma!


Forrás: pepsifoci.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése