2010. július 8., csütörtök

Pedrót meglepte, hogy kezdő volt

A spanyol válogatott fiatal csatára, Pedro Rodríguez nem számított arra, hogy Fernando Torres helyett ő kap helyet a kezdőcsapatban a Németország elleni elődöntőben.


A Liverpool támadója azután került a kispadra, hogy öt meccsen egyszer sem tudott betalálni az ellenfél hálójába. A helyére bekerülő Pedro meghálálta a bizalmat, remekül játsztva hozzátette a részét ahhoz, hogy Spanyolország története során először bejusson a világbajnokság döntőjébe.

A 22 éves csatár jó eséllyel megtarthatja a helyét a csapatban a Hollandia elleni mérkőzésre is, ami már talán nem fogja ennyire váratlanul érni.

„Egy kicsit meglepődtem, hogy a kezdőbe jelöltek, de szerencsére hamar belerázódtam a meccs ritmusába. Nagyon boldog vagyok, hogy így játszottunk, és hogy bejutottunk a döntőbe.”

Torres hangulatának természetesen nem tett jót az, hogy kihagyták, főleg hogy a jövője is kérdéses klubjában, a Liverpoolban. Furcsamód épp Pedro tehetett volna arról, hogy társa visszanyerje az önbizalmát, amikor egy kontránál kihagyhatatlan helyzetbe hozhatta volna őt. A Barcelona támadója azonban meglehetősen önző volt, egy csel után le is szerelték.

„Egyedül vezettem a védőre a labdát, Torres pedig jött a másik oldalon. Talán túlzottan is bíztam magamban.”

Forrás: fourfourtwo.hu

1 megjegyzés: