2010. június 16., szerda

Hitzfeld a spanyolokat dicséri

A ma délutáni ellenfelét dicsérte a sajtó munkatársainak Ottmar Hitzfeld, Svájc szövetségi kapitánya (Spanyolország–Svájc, 16:00).


Olyan csapat, mint amilyen jelenleg Spanyolországnak van, minden évszázadban csak egyszer tűnik fel – nyilatkozta a „győzhetetlen armada” (La armada invencible) ellen készülő svájci szövetségi kapitány, Ottmar Hitzfeld. A korábban a Bundesligában (Dortmund, Bayern München) is megfordult tréner hangsúlyozta, hogy az ibériaiak megsüvegelendő kvalitásokkal rendelkeznek a támadó szekcióban és majdnem tökéletes a védelmük is, így nagyon nehéz mérkőzésre számít.

A mester a dicsérő szavak után kiemelte, bízik abban, hogy csapata felnő a feladathoz és a helvét játékosok elhiszik, hogy megnyerhetik az összecsapást, mert másként nem lesz esélyük a pontszerzésre. „Spanyolország jelenleg a világ legjobb csapata, amely ügyesen ötvözi a játék szépségét a hatékonysággal” – szögezte le, majd csapata céljaira kitérve elmondta, hogy Svájc számára a csoportkör túlélése jelenti az első számú elvárást.

Forrás: fourfourtwo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése