2010. június 28., hétfő

A portugálok kényelmesen győzhetnek holnap - Aragonés

Luis Aragonés, a spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitánya továbbra sincs túl jó véleménnyel Vicente del Bosque csapatának teljesítményéről a világbajnokságon, és úgy véli, Portugália legyőzheti holnap a selecciónt a nyolcaddöntőben.

„Spanyolország nem volt jó formában a világbajnokság elején, nem tudott elég gyorsan játszani, és sokat birtokolni a labdát. A továbbjutás lelkileg jó hatással volt a csapatra, de nem vagyok túl optimista a Portugália elleni meccsel kapcsolatban, mivel kiváló válogatottról van szó" – mondta a La Roját 2008-ban Európa-bajnoki címig vezető Aragonés.


„Spanyolország nagy erőssége a labdabirtoklás. Ha a portugálok ebben vissza tudják fogni a spanyolokat, akkor – ha nem is könnyen – de kényelmesen győzhetnek. Queiroz csapata védekezésben szinte hibátlan teljesítményt nyújt, de a támadásokban még hiányzik valami, bár Észak-Korea ellen megmutatta, hogy ebben is jó. Komolyan számolni kell Portugáliával a vébén" – tette hozzá a szakember, aki szerint Cristiano Ronaldo képes eldönteni egy-egy mérkőzést.

Kíváncsi lennék, hogy mit gondoltok az egykori szövetségi kapitány nyilatkozatairól... Személy szerint nagyon szimpatizáltam vele az EB alatt, ám mióta más van ezen a poszton, eléggé keserű szájízzel nyilatkozik az egykori bajnok csapatáról. Szóval, Ti mit gondoltok?

Forrás: nso.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése