2010. június 8., kedd

Spanyolország-Lengyelország

Lengyelország elllen tartja főpróbáját a labdarúgó-világbajnokság talán legnagyobb favoritja, a spanyol válogatott Murciában. Arbeloa, Busquets és Silva is a hazaiak kezdőjében! Ramos, Fabregas és Navas csak csere, akárcsak Torres.


A kezdőcsapatok:

SPANYOLORSZÁG: Casillas - Arbeloa, Piqué, Puyol, Capdevila - Xabi Alonso, Xavi, Busquets - Silva, Iniesta, Villa. Szövetségi kapitány: Vicente Del Bosque.
Cserepad: Valdés, Reina, Ramos, Marchena, Fabregas, Martínez, mata, navas, Pedro, Torres, Llorente.

LENGYELORSZÁG: Kuszczak - Dudka, Zewlakow, Glik, Wojtkowiak - Murawski, Peszko, Mierzejewski - Lewandowski, Blasczykowski, Novak. Szövetségi kapitány: Franciszek Smuda.

Cserepad: Fabianski, Kowalczyk, Matuschyk, Sadlok, Rybus, Grosicki, Cetnarski, Obraniak, Jodlowiec, Sobiech, Malecki, Piszczek


Szóval, nem bírom ki, hogy ne írjak:)


A mérkőzés jelenlegi állása:


Holnap jönnek a részletek, de most csak ennyi lenne. Örülünk a vezetésnek, remélem még a második félidőben is lesznek gólok. Sajnos holnap vizsgám van és aludnom is kellene egy kicsit :)


45.: Vége a félidőnek! Tökéletes ura a meccsnek Spanyolország, amely pillanatok alatt kényelmes előnyre tett szert az első negyedóra végén. Meghúzódott Iniesta, de a csapatorvos a TVE-nek megerősítette, csak elővigyázattossági okokból cserélték le.

39.: Csere: Iniesta helyett Pedro.
37.: A meccs eddigi legjobbja, Iniesta húzódott meg, cserét kér.

14. percnél két góllal vezet Spanyolország!

14.: GÓÓÓL!!! Iniesta löbbölt a védelem mögé, Xavi menetrendszerűen érkezett, majd önzetlenül az akciót kísérő Silvához gurított vissza, aki nyolc méterről passzolt a tátongó kapuba. 2-0
12.: GÓÓÓL!!!! Iniesta tört be balról, majd külsővel perdített a középen érkező Villa elé, aki becsúszva juttatta a hálóba a labdát hat méterről. 1-0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése